×
اطلاعات تماس
سرویس ها
true
true

خبر فوری

false
false
true
افزایش سرمایه شرکت توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان از 25 میلیارد به 190 میلیارد تومان

این شرکت که در مردادماه 1384 با نام اولیه “شرکت حمل و نقل ریلی نیرو” و با هدف تأمین سوخت نیروگاه‌های کشور تأسیس شد و در سال 1394 به “توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان” تغییر نام داد و به سهامی عام تبدیل گردید. در 3 آبان ۱۳۹۵ نیز با ورود به فرابورس، گامی بزرگ در مسیر توسعه خود برداشت.

به گزارش منشور اقتصاد ، سید نواب حسینی منش، مدیرعامل شرکت توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان، با اشاره به مالکیت بیش از ۱۲۰۰ واگن مخزندار و فعالیت در بیش از ۱۰ شعبه در سراسر کشور از جمله بندرعباس، بندرماهشهر، بندرامام خمینی (ره)، ری، اراک، مشهد و اصفهان، این شرکت را به‌عنوان بزرگترین شرکت حمل و نقل ریلی در گروه مخزنداران کشور معرفی کرد. وی همچنین افزود: شرکت سرمایه گذاری غدیر به‌عنوان یکی از سهامداران اصلی، ۶۳ درصد سهام شرکت را در اختیار دارد.

چالش‌ها و دستاوردهای سال گذشته

حسینی منش سال گذشته را یکی از سخت‌ترین دوره‌ها برای صنعت ریلی کشور توصیف کرد و گفت:«محدودیت‌های زیادی در تأمین کشنده‌ها وجود داشت. به‌عنوان نمونه، تعداد لوکوموتیوهای فعال باری از ۴۰۰ به کمتر از ۲۵۰ دستگاه کاهش یافت. همچنین، با وجود افزایش ۳۰ درصدی مازاد حق دسترسی‌ها، هزینه بارنامه ثابت ماند که فشار هزینه‌ای سنگینی را به شرکت وارد کرد.»

او همچنین از قطع مشوق ۲۰ درصدی شرکت‌های حمل و نقل به‌عنوان یکی دیگر از چالش‌های اصلی نام برد و تصریح کرد که در راستای جبران این فشارها، شرکت به همکاری با بخش خصوصی روی آورد. وی گفت:

«با شرکت نفت بهران توافق‌نامه‌ای امضا کردیم که منجر به حمل بارهای این شرکت به عنوان بزرگترین تولیدکننده روغن صنعتی کشور شد. در نتیجه، میزان حمل شرکت از ۱۶۸ میلیون تن کیلومتر کار به ۲۲۷ میلیون تن کیلومتر رسید. این دستاورد، ۳۵ درصد سهم شرکت‌های غیرپخشی را افزایش داد و برای نخستین بار، طی یک ماه 35 هزار تن بار ترکیبی تحویل کارفرما دادیم.»

عملکرد موفق در حمل ترکیبی و گازوئیل شرق کشور

مدیرعامل شرکت به قراردادهای مهم دیگری مانند همکاری با شرکت‌های نفت ایرانول و نفت پارس اشاره کرد و اظهار داشت:«برای شرکت نفت ایرانول، ۵۶ میلیون تن کیلومتر، بار حمل شد و برای شرکت نفت پارس، بارها به‌صورت حمل و نقل ترکیبی از جاده و ریل جابجا گردید.»

وی با تأکید بر اینکه عمده گازوئیل شرق کشور توسط این شرکت حمل می‌شود، افزود:«شرکت های همکار در حوزه‌ حمل محمولات استراتژیک به دلیل حساسیت‌های بالا کمتر ورود می‌کنند، اما پارسیان در حمل محمولات قاچاق‌پذیر و ارزشمند، فعالیت گسترده ای دارد و با انجام تمهیدات گسترده و مدیریت های لازم با وجود افزایش 40درصدی حجم بار حمل شده توسط شرکت، کسری 0.62 درصد لیتری گازوئیل در سال 1400 به 0.006 درصد لیتر کاهش یافته است.»

بهبود عملکرد عملیاتی و افزایش سودآوری

حسینی منش به بهبودهای عملیاتی شرکت نیز اشاره کرد و گفت:«با بهره‌گیری از مدیریت واحدهای نگهداری و تعمیرات (نت)، مدت توقف واگن‌ها در تعمیرات اساسی از ۱۴ روز به ۸ روز و مدت تعمیرات ویژه از ۵ روز به ۴ روز کاهش یافت. این اقدامات آماده‌به‌کاری شرکت از 88 درصد را به ۹۲ درصد رسانده است. بر این اساس، حدود ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان سودآوری از کاهش توقف‌ها و تعمیرات حاصل شد.»

وی همچنین از افزایش ۱۲ درصدی سود عملیاتی شرکت و افزایش سرمایه از ۲۵ میلیارد به ۱۹۰ میلیارد تومان خبر داد و افزود:«مدیرعامل شرکت طی دو سال متوالی به‌عنوان مدیران ارزش‌آفرین شناخته شدند.»

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد