×
اطلاعات تماس
سرویس ها
true
true

خبر فوری

false
false
true
تحول اساسی در حوزه حمل‌ونقل از مسیر هوشمندسازی و شفاف‌سازی عبور می‌کند

معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از هوشمندسازی راه‌ها به عنوان یکی از رویکردهای این سازمان یاد کرد و گفت: البته تحول اساسی در حوزه حمل‌ونقل نیازمند هوشمندسازی و شفاف‌سازی است.

به گزارش منشور اقتصاد از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، رضا اکبری در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان کرمان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲۹۸۰ سامانه ترددشمار، ۲۴۳۰ سامانه ثبت تخلف و ۱۱۵۰ دوربین پایش تصویری در سطح شبکه‌ راه‌های کشور مدیریت می‌شود.

وی با بیان این‌که بیش از ۹۰ درصد حمل‌ونقل کشور در بستر جاده‌ها انجام می‌شود، بیان کرد: سالانه ۶۰۰ میلیون تُن کالا و ۱۴۲ میلیون مسافر از طریق حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا می‌شوند و با احتساب سفرهای شخصی، هر سال بیش از ۵۰۰ میلیون سفر جاده‌ای انجام می‌شود.
معاون وزیر از کرمان به عنوان یکی از محورهای مهم و پرتردد کشور یاد کرد و گفت: از مجموع اعتبار هفت هزار میلیارد تومانی قرارداد روکش آسفالت محور تهران – بندرعباس، ۱۳۰۰ میلیارد تومان به محورهای استان کرمان اختصاص یافته است.
وی بر ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه لُجستیک و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل تأکید و تصریح کرد: مصوبه‌ای مبنی بر تولید ۸۵ هزار دستگاه کامیون داخلی با بهره‌گیری از منابع صرفه‌جویی سوخت وجود دارد که اجرایی شدن آن در گرو تمایل و همراهی کارخانجات می‌باشد.
معاون وزیر و رئیس سازمان ایجاد شهرک‌های تخصصی حمل‌ونقل در استان کرمان را ضروری خواند و افزود: جای خالی این شهرک‌ها و شرکت‌های تخصصی حمل‌ونقل که می‌توانند خدمات تعمیر، انبارداری، لُجستیک، بازارگاه و رفاه به رانندگان ارائه دهند، در این استان احساس می‌شود.
اکبری اظهار کرد: آمار بالای تصادفات و تلفات جاده‌ای در کرمان، نشان‌دهنده اهمیت و ضرورت فرهنگ‌سازی و سرمایه‌گذاری و اجرای فعالیت‌های مستمر در حوزه ایمنی در این استان است.
وی از آمادگی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به منظور همکاری‌های نزدیک با استانداری کرمان و اجرای پروژه‌های مشترک هوشمندسازی، بازسازی راه‌ها و توسعه لُجستیک در راستای تبدیل کرمان به قطب مؤثر حمل‌ونقل کشور خبر داد.
گفتنی است در حاشیه این همایش، تفاهم‌نامه مشارکت احداث و آسفالت ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی فی‌مابین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و استانداری کرمان منعقد شد.
بر اساس این تفاهم‌نامه، استانداری کرمان مسئول اجرای عملیات زیرسازی، روسازی، احداث ابنیه فنی و تأمین تجهیزات خواهد بود و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تأمین اعتبار، قیر مورد نیاز، اجرای آسفالت و نظارت عالی بر پروژه را بر عهده دارد.
مدت اجرای تفاهم‌نامه ۱۸ ماه تعیین شده و با توافق طرفین، تا ۶ ماه قابل تمدید است. هدف این تفاهم‌نامه بهبود شاخص بهره‌مندی روستاهای بالای ۲۰ خانوار فاقد راه آسفالته در شمال استان است.

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد