×
اطلاعات تماس
سرویس ها
true
true

خبر فوری

false
false
true
جشنواره غذایی طعم امید 3 در کرمانشاه برگزار شد

جشنواره منطقه‌ای طعم امید ۳ با حضور نمایندگان ۵ استان غرب کشور در حوزه آشپزهای دارای معلولیت جسمی و حرکتی، نابینا و کم بینا و مبتلای به سندروم داون به میزبانی کرمانشاه برگزار شد.

به‌گزارش منشور اقتصاد-روز شنبه ۵ مهرماه جشنواره و مسابقه منطقه‌ای طعم امید ۳ با حضور نماینده معاونت گردشگری کشور، مدیران میراث فرهنگی همدان و کرمانشاه و معاونین گردشگری استان‌های کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان و همدان با معرفی برترین‌ها برگزار شد.

داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در این مراسم اظهارکرد: کرمانشاه سی و هفتمین شهر خلاق خوراک در دنیاست و این حوزه یکی از پتانسیل‌های مهم گردشگری استان ما به شمار می‌رود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی ،گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه افزود: سه ویژگی باعث شده تا کرمانشاه به یکی از قطب‌های گردشگری خوراک در کشور تبدیل شود، که یکی از این ویژگی‌ها شرایط آب و هوایی چهارفصل در این استان است که عاملی شده تا انواع گیاهان خوراکی در مناطق مختلف استان رشد کند و از طرفی دامپروری غنی داشته باشیم.

او ادامه داد: زنان خلاق وهنرمند کرد عاملی دیگری برای غنی شدن حوزه خوراک در کرمانشاه است و زنان و دختران خوش ذوق این منطقه از تلفیق این گیاهان، خوراک‌هایی را بدست آورده است که طعمی بی‌نظیر دارند.

همچنین روحیه میهمان‌نوازی مردم این دیار باعث شده تا همواره تلاش کنند بهترین غذاها و خوراک‌ها را برای میهمانان خود تدارک ببیند و این موضوع کمک کرده تا خوشمزه‌ترین خوراک‌ها را طبخ کنند.

او با اشاره به اینکه در استان ما حدود ۳۰ نوع نان و شیرینی وجود دارد، گفت: تلاش می‌شود تا ظرفیت‌های گردشگری خوراک کرمانشاه در ابعاد داخلی و خارجی معرفی شود و برای تحقق آن در نمایشگاه‌های مختلفی شرکت می‌کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه تاکید کرد: همچنین اولین خانه خلاق خوراک و اولین آشپزخانه صنعتی خوراک را هم  راه اندازی کردیم تا گردشگری خوراک در کرمانشاه بیش از پیش رونق گیرد.

در پایان این مراسم که با حضور ۱۳ نفر از آشپزهای ۵ استان غرب کشور در حوزه معلولین جسمی و حرکتی، نابینا و کم بینا و معلولین سندروم داون برگزار شد، مریم مرادی از کرمانشاه در بخش نابینایان، اسراء امجدیان از کردستان در بخش معلولین جسمی و حرکتی و سجاد اکبری تودار از لرستان در بخش سندروم داون به عنوان نفرات برگزیده انتخاب و به مرحله کشوری راه پیدا کردند.

این جشنواره با همکاری معاونت گردشگری کشور، اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، بهزیستی، صندوق کارآفرینی امید ، فنی و حرفه‌ای، فرماندار کرمانشاه شهرداری، رستوران دایه، جامعه معلولین استان برگزار شد.

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد