×
اطلاعات تماس
سرویس ها
true
true

خبر فوری

false
false
true
معاون وزیر جهاد کشاورزی از شرکت تعاونی تولیدکنندگان پسته رفسنجان بازدید کرد

دکتر غلامرضا گل‌محمدی با حضور در شرکت تعاونی پسته رفسنجان ضمن بازدید از امکانات فرآوری و بسته‌بندی، بر اهمیت آزمایشگاه کنترل باقیمانده سموم تأکید کرد و خواستار یکپارچه‌سازی تعاونی‌ها برای مدیریت بهینه مزارع شد؛ وی همچنین از برنامه‌های جدید برای کاهش مصرف آب و افتتاح مرکز ملی پایش تولید کشاورزی خبر داد.

به گزارش منشور اقتصاد-این بازدید یکی از برنامه های نهمین جشن ملی پسته رفسنجان به شمار می رود و دکتر غلامرضا گل‌محمدی در این بازدید با اشاره به امکانات فنی پیشرفته این شرکت در حوزه‌های فرآوری و بسته‌بندی افزود: این شرکت با حس مسئولیت اجتماعی بالا، آزمایشگاهی برای کنترل باقیمانده آفلاتوکسین راه‌اندازی کرده و سازمان تحقیقات کشاورزی نیز قرار است با همکاری این شرکت، آزمایشگاه کنترل باقیمانده سموم را فعال کند.

وی با تأکید بر نقش کلیدی این تعاونی در حمایت از کشاورزان، گفت: شرکت تعاونی پسته رفسنجان یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین نهادهای کشاورزی کشور است که با ۷۵ هزار عضو، تضمین‌کننده خرید محصولات کشاورزان عزیز محسوب می‌شود.

گل‌محمدی همچنین به ورود این تعاونی به حوزه گلخانه‌کاری اشاره کرد و گفت: با توجه به بحران آب در کشور، انتقال کشت از فضای باز به گلخانه‌ها ضروری است، این شرکت گام مؤثری در این مسیر برداشته و ما قصد داریم تفاهم‌نامه‌های مشترکی در این زمینه با آنها منعقد کنیم.

یکپارچه‌سازی تعاونی‌های تولید؛ راهکار مدیریت مزرعه بدون ادغام اراضی

وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر ضرورت یکپارچه‌سازی تعاونی‌های تولید، گفت: ادغام اراضی کشاورزی چالش‌های زیادی دارد، اما می‌توانیم با تشکیل تعاونی‌های تولید، مدیریت مزارع و باغات را در قالب‌های یکسان و بهینه انجام دهیم، تعاونی پسته رفسنجان ظرفیت لازم برای مدیریت باغات را نیز دارد و می‌توان از این ظرفیت بهره برد.

معاون وزیر کشاورزی همچنین از ابلاغ «نسخه پنجم الگوی کشت محصولات زراعی» با هدف کاهش ۱۰ درصدی مصرف آب خبر داد و افزود: برای اولین بار، الگوهای تولید محصولات باغی و شیلاتی نیز ابلاغ شده‌اند و تا پایان مهرماه، الگوهای تولید گیاهان دارویی و گلخانه‌ای نیز منتشر خواهد شد.

وی در پایان از افتتاح «مرکز ملی پایش تولید کشاورزی» در هفته دولت خبر داد و گفت: این مرکز ظرف یک تا دو سال آینده، شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی و پیش‌بینی دقیق سطح کشت و تولید را ممکن می‌کند، این امر به ما کمک می‌کند تا از تکرار بحران‌هایی مانند آنچه در سال گذشته برای پیاز در جیرفت رخ داد، جلوگیری کنیم و بازار و خرید محصولات را به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده مدیریت کنیم.

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد