×
اطلاعات تماس
سرویس ها
true
true

خبر فوری

false
false
true
عرضه روزانه ۲۰۰۰ تن مرغ گرم در تهران

معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر تولید و عرضه مناسب گوشت مرغ و گوشت قرمز در بازار، از ذخایر کافی برای تأمین نیاز کشور خبر داد.

به گزارش منشور اقتصاد-اکبر فتحی، معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، با توجه به تقارن ماه رمضان و عید نوروز درباره وضعیت توزیع مرغ و گوشت اظهار کرد: شرایط تولید گوشت مرغ مساعد است و تولیدکنندگان با وجود تمامی مشقت‌ها و محدودیت‌ها همچنان در حال تولید هستند. قیمت مرغ زنده و مرغ آماده طبخ به نرخ واقعی خود رسیده و بازار در شرایط خوبی قرار دارد؛ بنابراین به میزان کافی مرغ در بازار موجود است و شاید نیازی به عرضه مرغ منجمد نباشد.

وی با اشاره به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ماه رمضان افزود: برنامه‌ای به استان‌ها ابلاغ شده که در صورت احساس نیاز و درخواست مسئولان استانی، مرغ منجمد توزیع شود. خوشبختانه شرکت پشتیبانی امور دام ذخایر کافی در اختیار دارد و از این محل، عرضه انجام خواهد شد. تاکنون یکی دو استان درخواست توزیع داشته‌اند که عملیاتی شده است.

فتحی درباره وضعیت ذخایر گوشت قرمز نیز گفت: در زمینه گوشت منجمد نیز ذخایر خوبی وجود دارد و فروشگاه‌ها نیز عرضه این محصول را انجام می‌دهند. اما گوشت گرم عمدتاً از تولید داخل تأمین می‌شود و حدود ۹۰ درصد نیاز کشور از طریق تولید داخلی تأمین می‌شود و به همین دلیل، قیمت آن نسبت به گوشت وارداتی بالاتر است. در این راستا، اتحادیه دامپروری اقدام به راه‌اندازی مراکز عرضه مستقیم در تهران و سایر استان‌ها کرده که می‌تواند به تعدیل قیمت و دسترسی مناسب مصرف‌کنندگان کمک کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره دلیل بالا بودن قیمت گوشت داخلی نسبت به برخی کشورها اظهار کرد: کشورهایی که در صنعت دامپروری مستعد هستند، میزان بارندگی بسیار بالاتری دارند،حدود سه تا چهار برابر کشور ایران و این امر موجب می‌شود که علوفه و نهاده‌های دامی در آن کشورها هزینه‌ای نداشته باشد، در حالی که دامداران ایرانی مجبورند نهاده‌های دامی، از جمله ذرت و سویا، را با قیمت بالاتری خریداری کنند. این تفاوت باعث می‌شود که قیمت گوشت داخلی رقابت‌پذیری کمتری در مقایسه با کشورهای دیگر داشته باشد. البته گوشت تولید داخل ایران از نظر کیفیت بسیار بالا است و در بازارهای خارجی نیز مشتریان خاص خود را دارد.

فتحی در پایان درباره میزان توزیع روزانه مرغ در کشور گفت: به هر میزان که نیاز بازار باشد، ذخایر کافی برای تأمین آن وجود دارد. در تهران، روزانه حدود ۲۰۰۰ تن مرغ گرم از طریق کشتارگاه‌ها و شبکه‌های توزیع، شامل میدان بهمن، میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سایر مراکز عرضه، در بازار توزیع می‌شود

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد