×
اطلاعات تماس
سرویس ها
true
true

خبر فوری

false
false
true
افزایش قیمت اقلام خوراکی در زمستان ۱۴۰۳: سیب‌زمینی و لوبیا چیتی در صدر

بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد که در زمستان سال گذشته، سیب‌زمینی با افزایش ۹۲.۳ درصدی، لوبیا چیتی با ۴۷.۷ درصد و کره پاستوریزه با ۳۰.۴ درصد، بیشترین افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند. در مقابل، پرتقال محصول داخل و مرغ ماشینی کمترین افزایش قیمت را داشته‌اند.

به گزارش منشور اقتصاد-بررسی‌های اخیر مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در زمستان سال ۱۴۰۳، برخی اقلام خوراکی با افزایش قیمت قابل توجهی مواجه شده‌اند. بر اساس داده‌های منتشر شده، سیب‌زمینی با ۹۲.۳ درصد، لوبیا چیتی با ۴۷.۷ درصد و کره پاستوریزه (کره حیوانی) با ۳۰.۴ درصد، بیشترین افزایش قیمت را داشته‌اند.

در عوض، پرتقال محصول داخل، مرغ ماشینی و گوشت گوساله کمترین افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند. به‌عنوان مثال، قیمت مرغ ماشینی نسبت به دوره قبل ۳.۸ درصد کاهش یافته است.

در میان دیگر اقلام خوراکی، برنج ایرانی و خارجی به ترتیب با افزایش ۱۹.۵ و ۱۰.۴ درصدی، گوشت گوسفند با ۱.۶ درصد و تخم‌مرغ ماشینی با ۲.۷ درصد افزایش قیمت مواجه شده‌اند. همچنین، روغن مایع و موز به ترتیب ۸.۳ و ۲۰.۱ درصد افزایش قیمت را ثبت کرده‌اند.

این گزارش نشان می‌دهد که در حالی که برخی کالاهای خوراکی با افزایش شدید قیمت مواجه هستند، برخی دیگر از جمله مرغ ماشینی و پرتقال در وضعیت بهتری قرار دارند.

 

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد