- تاریخ : ۱۴۰۳/۰۷/۲۸ ساعت : ۱۱:۵۵:۳۱
- کد خبر 8983
true
false
true
false
false
false
false
false
true
مدیرعامل بانک توسعه تعاون از رتبه اول بانک در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸، وامهای مشاغلخانگی، ازدواج و کمیته امداد در سطح شبکه بانکی خبر داد.
به گزارش منشور اقتصاد به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون طی ارتباط ویدیو کنفرانسی با استانها اظهار داشت: همکاران بانک با پرداخت حداکثری تسهیلات تبصره ۱۸، و وامهای قرضالحسنه مشاغل خانگی، ازدواج و کمیته امداد و تسهیلات تکلیفی کاری ارزشمند و پرزحمت ارایه دادند و تصویر بسیار زیبا از فعالیت بانکی خلق کردند که در ذهن ذینفعان و همه دستگاههای اجرایی به یادگار میماند.
وی افزود: بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ و وامهای خرد مشاغل خانگی، ازدواج و اشتغال مددجویان کمیته امداد حائز رتبه اول شبکه بانکی است و در پرداخت تسهیلات معرفیشدگان بنیاد شهید، بهزیستی، رتبه دوم شبکه بانکی را کسب نموده است. این بانک در عملکرد تسهیلات تکلیفی و تبصرهای پیشگام است.
شیخ حسینی تاکید کرد: ارکان اعتباری بانک با این عملکرد مناسب حماسهای خلق کردهاند و عملکرد آنان واقعا در خور تقدیر و قدردانی است. همکاران ستادی با در نظر گرفتن جمیع جهات و کنترل مقداری ترازنامه و مدیریت نقدینگی و تامین مالی و فراهمسازی بودجه مناسب در خلق این عملکرد درخشان نقش موثر ایفا کردهاند. بانک این دستاورد را با رعایت سیاستهای احتیاطی و کنترلی بانک مرکزی در حوزه خلق نقدینگی، کنترل پایه پولی و مهار تورم حاصل نموده است.
وی کسب رتبه اول استانهای همدان و آذربایجان غربی در جشنواره شهید رجایی در بین تمامی دستگاههای اجرایی را افتخاری مهم اعلام نمود و گفت: به مدیران استان و همکارانم کسب این موفقیت را تبریک میگویم.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون تصریح نمود: برنامههای تحولی، راهبردی و عملیاتی بانک طی دورههای اخیر بسیار اصولی و منطقی بوده است و برنامه جبران زیان انباشته به طور دقیق زمانبندی شده و قابلیت اجرا هم دارد. در مسیر اجرا برخی استانها در برخی شاخصها روند برنامه را طی نکردهاند. در واقع این استانها برای نیمه دوم سال باید تغییر نگاه داشته باشند. تجهیز منابع، وصولی مناسب و مدیریت وضعیت اعتبارات اسنادی صادر شده از مهمترین اقداماتی است که استانها باید مد نظر داشته باشند تا به مدار اصلی برنامه برگردند.
وی توضیح داد: در موضوع اعتبار اسنادی واقف هستیم که برخی بنگاهها به دلیل شرایط اقتصادی، به موقع به تعهدات خود ایفا نکردهاند و بانک توسعه تعاون نیز این اقدامات را برای حمایت از تولید ارایه داده است، البته انضباط مالی و نقدینگی بانک مهم است و استانها مراقبت داشته باشند تا با حداکثر توان و بهرهگیری از ابزارها و راهکارهای موجود وضعیت خود را در اعتبار اسنادی صادر شده بهبود ببخشند.
شیخ حسینی ادامه داد: با توجه به عملکرد خوب همکاران و سوددهی بانک در پایان ششماه اول سالجاری با تداوم روند سود ناشی از عملیات بانکی تا پایان سال این هدفگذاری را داشتیم که زیان انباشته ناشی از عملکرد دهه گذشته جبران شود. در حال حاضر به دلیل وضعیت اعتبارات اسنادی صادر شده حدود ۵۰ درصد با سود هدفگذاری شده فاصله داریم که در شش ماهه دوم سالجاری با وصول مطالبات مربوط به اعتبارات اسنادی ان شاالله الباقی زیان انباشته ناشی از عملکرد بانک در دو دوره مدیریت سابق را به صفر خواهیم رساند.
وی بیان داشت: بانک توسعه تعاون از جمله بانکهایی است که تسهیلات را به بخشهای واقعی اقتصاد تخصیص داده و تسهیلات جدید پرداخت میکند.این مقام بانکی خاطرنشان کرد: عملکرد بانک توسعه تعاون در انضباط اعتباری بسیار مناسب بوده است. هزینههای مشکوک الوصول که هم اکنون به بانک تحمیل شده مربوط به پروندههای متعارف اعتباری نیست، بجز اعتبارات اسنادی که قطعا همکاران طی هفتههای آینده ساماندهی خواهد شد بخش زیادی از هزینههای مشکوک الوصول مرتبط با پروندههای تسهیلات ارزی به نیروگاهها در سالهای میانی دهه ۹۰ و مربوط به نرخ تسعیر ارز و پروندههایی که دوران مشارکت آنها تمدیده نشده میباشد.
شیخ حسینی با ذکر برخی استانها و توصیه اکید به جبران عملکرد گفت: همانگونه که دستاوردهای همکاران و مجموعه بانک مهم است، شناخت نقاط ضعف و جبران کمبودها نیز بسیار مهم است، در تجهیز منابع شاهد هستیم که برخی استانها جور استانهای دیگر را میکشند، ضرورت دارد همه استانها به اهداف ابلاغی تجهیز منابع دست پیدا کنند. تعدادی از استانها طی مهلت دو ماهه وضعیت اعتبار اسنادی را ساماندهی کنند و برنامههای جذب منابع را محقق کنند، اگر فاصله میان عملکرد و اهداف در این استانها جبران شود مطمئنا سال ۱۴۰۳ بهترین سال عملکردی بانک توسعه تعاون خواهد بود.
در این جلسه اعضای هیات عامل، مدیران و روسای ستادی مطالب مهمی را در رابطه با عملکرد بانک ارایه دادهاند. همچنین حدود نیمی از مدیران استانی نیز از طریق ویدیو کنفرانس برنامهها و ارقام کمی و هدفگذاریهای خود را برای بازههای زمانی پیش رو در شاخصهای عملکردی اعلام نمودند.
false
false
false
false