×
اطلاعات تماس
سرویس ها
true
true

خبر فوری

false
false
true
وضع تحریم‌های تازه علیه ایران

شرکت‌های مربوط به حوزه کشتیرانی، انرژی، نفت و هم‌چنین کشتی‌های ناوگان سایه ایران آماج تحریم‌های تازه آمریکا قرار گرفته‌اند.

به گزارش منشور اقتصاد- دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا شامگاه پنجشنبه در تارنمای خود اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرده است.

طبق بیانیه منتشر شده در تارنمای دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا، «شرکت‌های مربوط به حوزه کشتیرانی، انرژی، نفت و هم‌چنین کشتی‌های ناوگان سایه» ایران آماج تحریم‌های غیرقانونی تازه قرار گرفته‌اند.

وزارت امور خارجه آمریکا نیز در بیانیه‌ای جداگانه مدعی شد که «رفتار مخرب و بی‌ثبات‌کننده تهران» را تحمل نمی‌کند و «اقدامات کنونی (تحریم‌ها، شبکه‌ای بین‌المللی که درآمدهای غیرقانونی را به ارتش ایران هدایت می‌کند» هدف قرار داده است.

وزارت امور خارجه آمریکا در اظهاراتی ضدایرانی مدعی شد: «این شبکه برای تسهیل ارسال میلیون‌ها بشکه نفت غیرقانونی ایران به چین برای تأمین مالی ستاد کل نیروهای مسلح ایران از طریق شرکت اصلی “سپهر انرژی” تعیین شده است. عواید این فروش از گروه‌های تروریستی و نیابتی ایران حمایت می‌کند.»

تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران پس از آن صورت می‌گیرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه یادداشت ریاست جمهوری مشخصی را با هدف بازگرداندن سیاست شکست خورده «فشار حداکثری» علیه جمهوری اسلامی ایران را امضا کرد.

طبق گزارش خبرگزاری «رویترز»، ترامپ به‌منظور آنچه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و کاهش صادرات نفت آن خوانده، این یادداشت را امضا کرده است.

از طرفی «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اقدام ترامپ در امضای یادداشت ریاست‌جمهوری و احیای سیاست «فشار حداکثری» در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: آنچه «فشار حداکثری» خوانده می‌شود، یک تجربه شکست خورده است. تکرار آن فقط بار دیگر به «مقاومت حداکثری» منجر می‌شود. افراد زیرک به جای آن «عقلانیت حداکثری» را انتخاب می‌کنند.

وزیر خارجه ایران در ادامه نوشت: علاوه بر این‌که ایران یکی از طرف‌های متعهد در NPT و دیگر اسناد جهانی منع اشاعه است، قبلاً به صراحت اعلام کرده است که «ایران تحت هیچ شرایطی به دنبال جستجو، تولید یا دستیابی به سلاح هسته‌ای نخواهد بود».

او تصریح کرد که «دستیابی به تضمین‌های عملی مبنی بر این‌که ایران به سلاح هسته‌ای نخواهد رسید دشوار نیست، مشروط بر این‌که متقابلا تضمین‌های عینی برای خاتمه موثر اقدامات خصمانه علیه ایران – از جمله فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها – ارائه شود.

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد