×
اطلاعات تماس
سرویس ها
true
true

خبر فوری

false
false
true
کاهش تورم خوراکی به کمترین میزان در سال‌های اخیر

وزیر جهاد کشاورزی از کاهش کم‌سابقه تورم مواد خوراکی و آشامیدنی در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: این وزارتخانه برای کاهش قیمت مواد غذایی، تلاش مضاعف خواهد کرد.

به گزارش منشور اقتصاد، از وزارت جهاد کشاورزی، «محمدعلی نیکبخت» با اشاره به گزارش ماهانه مرکز آمار که نرخ تورم را به صورت سالیانه و نقطه به نقطه به تفکیک زیربخش‌های اقتصادی کشور ارائه می‌کند، تاکید کرد: تورم سالیانه اردیبهشت ماه در بخش خوراکی از ۳۷.۳ درصد به حدود ۳۳.۷ درصد کاهش یافته است.

وی این میزان تورم را نسبت به تورم بخش غیرخوراکی بسیار پایین‌تر عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم با فراهم کردن الزامات «جهش تولید با مشارکت مردم»، تولید انواع محصولات کشاورزی را افزایش دهیم.

وزیر جهادکشاورزی تصریح‌کرد: در این مسیر، ضمن حفظ تولید پایدار و تامین نیاز داخل، به موضوع صادرات نگاه ویژه‌ای خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه رویکرد دولت در سیاست‌های غذایی عدالت محوری است، ادامه‌داد: نرخ تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در اردیبهشت ماه سال جاری نیز با ۱.۸ درصد کاهش به عدد ۲۲.۷ درصد رسیده که نمایانگر شیب نزولی تورم در این بخش است که البته این میزان کاهش برای خانوارهای روستایی بیشتر بوده و به عدد ۲۱.۹ درصد رسیده است.

نیکبخت خاطرنشان کرد: از این رو، سیاست‌های کلان تامین غذا در بخش کشاورزی با پیوست عدالت رقم خورده و سمت و سوی آن به طرف جامعه روستایی بوده است.

وی با گرامیداشت یاد رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان، به تاکید ویژه آیت‌الله رئیسی در حوزه تامین سفره دهک‌های پایین جامعه اشاره کرد و افزود: تلاش ما در وزارت جهاد کشاورزی آن است که با تداوم روند حداکثرسازی تولید داخلی و جذب سرمایه در بخش کشاورزی از طریق مشارکت مردم، روند کاهش تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را با سرعت بیشتر پیش ببریم.

false
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد